Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9886
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесник, Т. Л. | - |
dc.contributor.author | Іванова, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-20T18:26:05Z | - |
dc.date.available | 2022-10-20T18:26:05Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Колесник Т. Л., Іванова А. А. Експертиза якості полімерних пляшок для харчових продуктів, що реалізуються на ринку України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 499-503. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9886 | - |
dc.description.abstract | Досліджено двоосноорієнтовані пляшки з ПЕТФ і ПВХ за зовнішніми ознаками (естетичні показники) та фізичними властивостями (ударна міцність, опір роздавлюванню). Надано рекомендації до їх застосування на підставі їх переваг перед іншими видами тари. | uk_UA |
dc.description.abstract | Bottles from PETF and PVKH on an external sign (aesthetics indexes) and physical properties (shock durability, resistance to squashing) were investigated. Recommendations for to their application on a base of their advantages before other types of container are presented. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пляшки з ПЕТФ і ПВХ | uk_UA |
dc.subject | естетичні показники | uk_UA |
dc.subject | ударна міцність | uk_UA |
dc.subject | опір роздавлюванню | uk_UA |
dc.subject | тара | uk_UA |
dc.subject | пляшки полімерні | uk_UA |
dc.title | Експертиза якості полімерних пляшок для харчових продуктів, що реалізуються на ринку України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_80.pdf | 520.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.