Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛетута, Т. М.-
dc.contributor.authorКруглова, О. С.-
dc.date.accessioned2022-10-20T18:03:32Z-
dc.date.available2022-10-20T18:03:32Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Летута Т. М., Круглова О. С. Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 484-487.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9883-
dc.description.abstractПроведено дослідження бактерицидних властивостей плівок на основі хітозану. Досліджено, що створений плівковий матеріал проявляє бактерицидну активність тa iнгібує розмноження патогенних мікроорганізмів.uk_UA
dc.description.abstractThe investigation of the bactericidal properties of films based on chitosan. Studied, created film material exhibits bactericidal activity and inhibits the reproduction of pathogenic microorganisms.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхітозанuk_UA
dc.subjectпатогенні мікроорганізмиuk_UA
dc.subjectприродні компонентиuk_UA
dc.subjectплівки на основі хітозануuk_UA
dc.titleВивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_77.pdf412.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.