Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9858
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Микола Семенович | - |
dc.contributor.author | Соколова, Євгенія Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-20T13:16:50Z | - |
dc.date.available | 2022-10-20T13:16:50Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки для виконання дипломних магістерських робіт для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізації «Управління безпечністю та якістю в харчовій промисловості та готельно-ресторанному бізнесі» / уклад. : А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова. Х. : ХДУХТ, 2018. 53 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9858 | - |
dc.description.abstract | У результаті вивчення дисципліни «Управління безпечністю та якістю товарів» студенти отримують знання сучасних систем міжнародних стандартів управління якістю певного товару або послуги, застосовувати процесний підхід у створення системи якості товарів та послуг, організовувати документування елементів системи управління якістю, вдосконалювати діючу систему якості та інші вміння. Методичні вказівки розроблено з метою допомоги у підготовці дипломної магістерської роботи як підсумкової кваліфікаційної роботи, яка дає змогу виявити рівень засвоєння студентом теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю на первинних посадах відповідно до узагальненого об’єкта діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | дипломні магістерські роботи | uk_UA |
dc.subject | підприємництво | uk_UA |
dc.subject | торгівля | uk_UA |
dc.subject | біржова діяльність | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки для виконання дипломних магістерських робіт для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізації «Управління безпечністю та якістю в харчовій промисловості та готельно-ресторанному бізнесі» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_diplom_rob_magistr_076_upravl_bezpechn_ta_yakistyu_v_harch_prom_ta_birzh_diyal_2018.pdf | 382.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.