Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9858
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.date.accessioned2022-10-20T13:16:50Z-
dc.date.available2022-10-20T13:16:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки для виконання дипломних магістерських робіт для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізації «Управління безпечністю та якістю в харчовій промисловості та готельно-ресторанному бізнесі» / уклад. : А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова. Х. : ХДУХТ, 2018. 53 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9858-
dc.description.abstractУ результаті вивчення дисципліни «Управління безпечністю та якістю товарів» студенти отримують знання сучасних систем міжнародних стандартів управління якістю певного товару або послуги, застосовувати процесний підхід у створення системи якості товарів та послуг, організовувати документування елементів системи управління якістю, вдосконалювати діючу систему якості та інші вміння. Методичні вказівки розроблено з метою допомоги у підготовці дипломної магістерської роботи як підсумкової кваліфікаційної роботи, яка дає змогу виявити рівень засвоєння студентом теоретичних знань та практичної підготовки, здатність до самостійної роботи за обраною спеціальністю на первинних посадах відповідно до узагальненого об’єкта діяльності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectдипломні магістерські роботиuk_UA
dc.subjectпідприємництвоuk_UA
dc.subjectторгівляuk_UA
dc.subjectбіржова діяльністьuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки для виконання дипломних магістерських робіт для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціалізації «Управління безпечністю та якістю в харчовій промисловості та готельно-ресторанному бізнесі»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_diplom_rob_magistr_076_upravl_bezpechn_ta_yakistyu_v_harch_prom_ta_birzh_diyal_2018.pdf382.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.