Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9314
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолтунов, В. А.-
dc.contributor.authorБєлінська, Є. В.-
dc.date.accessioned2022-10-17T15:35:37Z-
dc.date.available2022-10-17T15:35:37Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКолтунов В. А., Бєлінська Є. В. Порівняльна оцінка способів зберігання редису. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 390-395.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9314-
dc.description.abstractРозглянуто існуючі напрацювання вітчизняних науковців щодо зберігання редису та наведено порівняльну оцінку його зберігання різними способами. Подано результати досліджень збереженості коренеплодів редису великоплідного сорту Червоний велетень залежно від способу зберігання.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with existing works of Ukrainian scientist considering reddish storage and comparative evaluation of reddish storage in different ways. The article gives research of reddish storage in different types of packaging.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectредисuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectкоренеплодиuk_UA
dc.titleПорівняльна оцінка способів зберігання редисуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_62.pdf667.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.