Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9283
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДаюб, Антанус-
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Леонідівна-
dc.contributor.authorЧеремська, Тетяна Володимірівна-
dc.contributor.authorЯнчик, Марія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-10-17T12:38:06Z-
dc.date.available2022-10-17T12:38:06Z-
dc.date.issued2022-09-28-
dc.identifier.citationСпосіб отримання пастили білкової: пат. 151877 Україна: МПК A23L 21/10 (2016.01). № u 2021 06768. А. Даюб, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик; заявл. 29.11.2021; опубл. 28.09.2022, Бюл.№ 39. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9283-
dc.description.abstractСпосіб отримання пастили білкової, що включає змішування прогрітого яблучного пюре разом з порошком йодованого пророщеного нуту відновленого, з цукром-піском, яєчним білком, збивання отриманої суміші, додавання гарячого агаро-цукрово-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цукровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування, згідно з корисною моделлю як білкову добавку використовують порошок йодованого пророщеного нуту із заміною до 75 % пюре яблучного.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;151877-
dc.titleСпосіб отримання пастили білковоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
151877_DBTU.pdf160.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.