Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9109
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorКарпенко, З. П.-
dc.date.accessioned2022-10-16T19:08:57Z-
dc.date.available2022-10-16T19:08:57Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСорокіна С. В., Карпенко З. П. Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиною. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 367-373.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9109-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень зі збагачення нетрадиційною сировиною, а саме порошком з яєчної шкарлупи, кисломолочного напою - ряжанки, та зміна її якості під час зберігання. Доведено доцільність використання порошку з яєчної шкаралупи у якості антиоксиданту ряжанки.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researches are resulted on enriching by untraditional raw material, namely by powder from the egg-shell of soul-milk drink are ryazhenky change of its quality in the process of storage. Expedience of the use of powder is proved from an egg-shell as the antioxidant of ryazhenky.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectпорошки з яєчної шкарлупиuk_UA
dc.subjectряжанкаuk_UA
dc.subjectзбагаченняuk_UA
dc.titleЗбагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиноюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_58.pdf711.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.