Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9109
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорокіна, С. В. | - |
dc.contributor.author | Карпенко, З. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T19:08:57Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T19:08:57Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Сорокіна С. В., Карпенко З. П. Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиною. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 367-373. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9109 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень зі збагачення нетрадиційною сировиною, а саме порошком з яєчної шкарлупи, кисломолочного напою - ряжанки, та зміна її якості під час зберігання. Доведено доцільність використання порошку з яєчної шкаралупи у якості антиоксиданту ряжанки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of researches are resulted on enriching by untraditional raw material, namely by powder from the egg-shell of soul-milk drink are ryazhenky change of its quality in the process of storage. Expedience of the use of powder is proved from an egg-shell as the antioxidant of ryazhenky. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | порошки з яєчної шкарлупи | uk_UA |
dc.subject | ряжанка | uk_UA |
dc.subject | збагачення | uk_UA |
dc.title | Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиною | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_58.pdf | 711.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.