Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9058
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorМазняк, З. О.-
dc.contributor.authorГафуров, О. В.-
dc.date.accessioned2022-10-16T11:22:21Z-
dc.date.available2022-10-16T11:22:21Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В. Дослідження фізико-хімічних властивостей ультрафільтраційних мембран типу ПАН. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 263-268.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9058-
dc.description.abstractГоловним елементом всіх мембранних установок є напівпроникна мембрана. Досліджено фізико-хімічні властивості ультрафільтраційних мембран типу ПАН виробництва торговельної марки МІФІЛ, Білорусь.uk_UA
dc.description.abstractThe main element of all membranes modules is semi permeable membrane. The working parameters of ultrafiltration membranes type PAN MIFIL trade mark manufactured are viewed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівпроникна мембранаuk_UA
dc.subjectультрафільтраційні технологіїuk_UA
dc.titleДослідження фізико-хімічних властивостей ультрафільтраційних мембран типу ПАНuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_41.pdf514.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.