Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9032
Title: Вплив тривалості перемішування водної суспензії поліфункціональної добавки із насіння льону на її мікроструктуру
Authors: Махоніна, М. Ю.
Рашевська, Т. О.
Keywords: насіння льону;поліфункціональна добавка;льон
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Махоніна М. Ю., Рашевська Т. О. Вплив тривалості перемішування водної суспензії поліфункціональної добавки із насіння льону на її мікроструктуру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 219-224.
Abstract: Досліджено мікроструктуру водної суспензії добавки із насіння льону за температури 30°С та швидкості обертання мішалки 200 об/хв. Установлено, що мікроструктура водної суспензії поліфункціональної добавки із насіння льону змінюється залежно від тривалості її термостатування. У ній формуються такі елементи структури: глобули, угрегати та багатокутні комірки.
Microstructure of water suspension of flaxseed addition was studied at t 30 °C and the speed of stirrer's rotation about 200 turns per minute. It was ascertained that microstructure of water suspension of polyfunctional flaxseed additive was changed depend on duration of its stirring. There are globules, aggregates and po lygonal cells form in it.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9032
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_34.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.