Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8943
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКайнаш, А. П.-
dc.contributor.authorВіннікова, Л. Г.-
dc.date.accessioned2022-10-14T19:01:43Z-
dc.date.available2022-10-14T19:01:43Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКайнаш А. П., Віннікова Л. Г. Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 69-73.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943-
dc.description.abstractДослiджено термін зберігання варених ковбас з овочевими добавками.uk_UA
dc.description.abstractThe shelf life of sausage with vegetable agents is researched in the article.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectовочеві добавкиuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.titleДослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_12.pdf454.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.