Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8803
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorХацкевич, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-14T11:07:14Z-
dc.date.available2022-10-14T11:07:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Хацкевич Ю. М., Попова Т. М., Ленерт С. О. Загальна технологія харчових виробництв : навч. посібник. Х. : ХДУХТ, 2016. 497 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8803-
dc.description.abstractРозглянуто загальні методи обробки харчової сировини, наукові основи технології харчових виробництв, технологію виробництва окремих харчових продуктів. Особливу увагу приділено висвітленню механізмів впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування. Призначено для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки «Товарознавство та торговельне підприємництво», також може бути корисним для широкого кола фахівців цього профілю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових виробництвuk_UA
dc.titleЗагальна технологія харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navch_posibn_Zag_tehnol_harchovih_virobnictv_2016.pdf4.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.