Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8780
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Летута, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Радченко, Анна Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Прибилович, Л. А. | - |
dc.contributor.author | Круглова, Ольга Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-14T10:08:33Z | - |
dc.date.available | 2022-10-14T10:08:33Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Товарознавство пакувальних матеріалів і тари : навч. посібник у структ.-лог. схемах / Т. М. Летута, А. Е. Радченко, Л. А. Прибилович, О. С. Круглова. Х. : ХДУХТ, 2017. 180 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8780 | - |
dc.description.abstract | Визначено роль пакувальних матеріалів і тари, їх призначення та функції. Розглянуто класифікацію, стандартизацію та уніфікацію тари для продовольчих і непродовольчих товарів. Детально охарактеризовано скляну, металеву, полімерну, дерев’яну, картонну, паперову тари. Розкрито особливості пакування продовольчих і непродовольчих товарів. Розглянуто види упаковки для товарів в індустрії HoReCa та інноваційні види пакування. Призначено для викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості та торгівлі, а також для практичних працівників харчової промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | товарознавство | uk_UA |
dc.subject | пакувальні матеріали | uk_UA |
dc.subject | тара | uk_UA |
dc.title | Товарознавство пакувальних матеріалів і тари | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Navch_posib_u_struk_sh_Tovarozn_pakuv_materialiv_ta_tari_2017.pdf | 1.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.