Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКрячко, Т. В.-
dc.contributor.authorБерестова, А.А.-
dc.contributor.authorГлубокий, Д.О.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н.П.-
dc.date.accessioned2022-10-13T18:24:47Z-
dc.date.available2022-10-13T18:24:47Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Крячко Т. В., Берестова А.А., Глубокий Д.О., Максимова Н.П. Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 41-48.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8677-
dc.description.abstractНауково обгрунтовано та розроблено нові види функціонального оздоровчого морозива, збагаченого БАР наноструктурованих кріопаст із плодів, ягід і овочів з рекордним вмістом вітаміну С, каротиноїдів та антоціанів з використанням процесів кріодеструкції та механоактивації. Теоретично та експерименмально вивчено закономірності впливу кріодедурукції та механоактивації на БАР плодоовочевої сировини при отриманні наноструктурованих паст.uk_UA
dc.description.abstractScientifically grounded and developed new types of functional healthy ice cream, enriched BAA by the nanostructured pastes from fruits, berries and vegetables with record content of vitamin C, carotins and anthocyanins with the use of processes of cryolysis and mechanoactivacion. In theory and conformities to the law of influence of cryolysis and mechanoactivaion are experimentally studied on BAA of fruits, vege tables and berries raw material at the receipt of the nanostructured pastes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоздоровчі продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.subjectплодоовочева сировинаuk_UA
dc.subjectнаноструктуровані пастиuk_UA
dc.titleРозробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_8.pdf866.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.