Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8669
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКоробець, Н. В.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorГапонцева, О. В.-
dc.date.accessioned2022-10-13T17:36:52Z-
dc.date.available2022-10-13T17:36:52Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Коробець Н. В., Максимова Н. П., Гапонцева О. В. Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 23-33.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8669-
dc.description.abstractНауково обгрунтовано та розроблено нанотехнологiï порошкоподібних наноструктурованих добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів з використанням процесів механодеструкції та механоактивації, які дозволяють перевести БАР із зв'язаного стану з біополімерами У вільний (на 20...80%) та викликають руйнування біополімерів до їх складових (амінокислот, моноцукрів, галактуронової кислоти та ін.).uk_UA
dc.description.abstractScientifically motivated and is designed nanotechology powdery nanosticture additives from chlorophyll-containing vegetables with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii, which allow to translate BAS from the coupled state with biopolimers in free (20...80%) and cause the damage of biopolimers to their constituents (aminoacid, monosaccharum, galacturonic acid other).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнанотехнологiïuk_UA
dc.subjectхлорофіловмісні овочіuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.subjectкаротиноїдиuk_UA
dc.titleНанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_6.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.