Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8436
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorКарбівнича, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorАндріюк, Емма Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-11T21:36:08Z-
dc.date.available2022-10-11T21:36:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБезпечність товарів : методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів / укладачі : М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Е. І. Андріюк. Х. : ХДУХТ, 2018. 24 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8436-
dc.description.abstractПри вивченні дисципліни студенти повинні оволодіти необхідним рівнем компетентності, що дозволить їм приймати обґрунтовані рішення в різних сферах діяльності, пов’язаних з безпечністю товарів. На основі вищесказаного, були розроблені дані методичні вказівки, які допоможуть студентам правильно спланувати роботу, обирати свій темп і стиль навчання та здійснювати самоконтроль.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectтовариuk_UA
dc.subjectбезпечність товарівuk_UA
dc.titleБезпечність товарівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Samost_rob_met_vkaz_Bezpechnist_tovariv_2018.pdf289.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.