Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ладика, В. І. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Тищенко, О. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Сукманов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Демідов, І. М. | - |
dc.contributor.author | Горальчук, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Мазуренко, І. К. | - |
dc.contributor.author | Шульга, О. С. | - |
dc.contributor.author | Каратаєва, Є. О. | - |
dc.contributor.author | Мельник, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, І. О. | - |
dc.contributor.author | Чорна, А. І. | - |
dc.contributor.author | Нагорний, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, С. Б. | - |
dc.contributor.author | Боковець, С. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-10T10:13:50Z | - |
dc.date.available | 2022-10-10T10:13:50Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сучасні досягнення харчової науки : навчальний посібник для студентів і аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології» : У 2-х ч. Ч. 2 / Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін. ; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : Олді+, 2022. 352 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-289-581-0 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268 | - |
dc.description.abstract | Уперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. Посібник розроблено у двох частинах. У частині 1 містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. У частині 2 наведено приклади проведення досліджень у різних видах харчової продукції. Посібник створений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Херсон : Олді+ | uk_UA |
dc.subject | структуроутворення | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | іонотропні гелі | uk_UA |
dc.subject | соуси капсульовані | uk_UA |
dc.subject | NaKMЦ | uk_UA |
dc.subject | соуси томатні | uk_UA |
dc.subject | харчові жири | uk_UA |
dc.subject | видобування олій | uk_UA |
dc.subject | адсорбційне очищення | uk_UA |
dc.subject | дезодорація | uk_UA |
dc.subject | їстівні плівки | uk_UA |
dc.title | Сучасні досягнення харчової науки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Suchasni_ dosyahn_21_2.pdf | 26.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.