Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorТихонченко, Руслан Сергійович-
dc.contributor.authorСоколова, Євгенія Борисівна-
dc.contributor.authorАбабова, Аліна Геннадіївна-
dc.date.accessioned2022-10-06T19:56:35Z-
dc.date.available2022-10-06T19:56:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationІнноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій / уклад. : Д. М. Одарченко, Р. С. Тихонченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова. Х. : ХДУХТ, 2018. 109 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8136-
dc.description.abstractОпорний конспект лекцій спрямований на оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному та готельному господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleІнноваційна діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oporn_konsp_lekc_Innovac_diyal_n_pidpr_got_restor_biznesu_2019.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.