Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7844
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихайлова, Олена Валентинівна-
dc.contributor.authorЧорна, Марина Віталіївна-
dc.date.accessioned2022-10-04T11:03:34Z-
dc.date.available2022-10-04T11:03:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЕкономічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі: конспект лекцій з дисципліни для магістрів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: М.В. Чорна, О.В. Михайлова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017.100 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7844-
dc.description.abstractКонспект лекцій з курсу "Економічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі" має за мету сформувати у магістрів систему всебічних знань у сфері специфічних методів та інструментів аналітичної роботи, вмінь виконання основних функцій управління інноваційними процесами у готельно-ресторанному бізнесі та впровадження рішень у практичну діяльність підприємств.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectінноваційні процесиuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleЕкономічна ефективність інноваційних процесів у готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
EKONOMIChNA_EFEKTIVNIST_innovacijnih_procesiv_KL_2017.pdf808.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.