Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7076
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стефанов, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-20T15:35:42Z | - |
dc.date.available | 2022-09-20T15:35:42Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Стефанов В. О. Розробка удосконаленої системи змащування елементів верхньої будови колії в метрополітені. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2015. № 3. С. 247-251. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2311-441X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7076 | - |
dc.description.abstract | В роботі наведений аналіз стану верхньої будови колії Харківського метрополітену, обраний необхідний мастильний матеріал та розроблена стаціонарна система змащування рейок в бокових ділянках. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the work is shown analysis of the permanent way of Kharkiv subway, selected the required lubricant and designed stationary lubrication system for rails in the curved sections of track. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів № 3; | - |
dc.subject | система змащування | uk_UA |
dc.subject | способи мащення | uk_UA |
dc.subject | колії метрополітену | uk_UA |
dc.subject | бокова ділянка рейок | uk_UA |
dc.subject | рекомендації | uk_UA |
dc.subject | lubrication system | uk_UA |
dc.subject | methods of lubrication | uk_UA |
dc.subject | subway lines | uk_UA |
dc.subject | lateral section rails recommendations. | uk_UA |
dc.title | Розробка удосконаленої системи змащування елементів верхньої будови колії в метрополітені. | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of improved lubrication elements of the permanent way in the subway | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 3 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.