Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6984
Title: Технологічний семінар. Частина І: «Харчові технології переробки плодів і овочів».
Authors: Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Маціпура Т. С. Технологічний семінар: Навчальний посібник для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу»; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків, 2017. 97с.
Abstract: Навчальний посібник «Технологічний семінар» складений у відповідності з робочою програмою підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу». В навчальному посібнику наведені методи розрахунку консервної продукції в облікових одиницях, розглянуті основні поняття про рецептури, норми витрат сировини і матеріалів, наведені різні види коефіцієнтів, що застосовуються при обліку продукції в технології консервування плодів та овочів, розглянуті методи складання балансу сухих речовин, жиру, технологічні розрахунки потреби в різних видах тари для фасування плодово-овочевих консервів. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», а також може бути корисним для широкого кола фахівців харчової, переробної, консервної промисловості, закладів ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6984
ISBN: 978-966-637-288-8
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31_Seminar_17.pdf2.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.