Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6969
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorЧеремська, Т. В.-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorПлотнікова, Раїса Валеріївна-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.date.accessioned2022-09-19T10:01:22Z-
dc.date.available2022-09-19T10:01:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Черемська Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В., Котляр О. В. Харчові технології: опорний конспект лекцій; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 309 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6969-
dc.description.abstractХарчова промисловість – галузь легкої промисловості, сукупність виробництв харчових продуктів у готовому вигляді або у вигляді напівфабрикатів. Харчування є основною умовою існування людей, оскільки із їжею організм людини отримує все необхідне для побудови клітин та тканини організму, а також поповнює витрати енергії для викоптиш всіх видів життєдіяльності. Крім того, з харчовими продукти ми в організм людини надходять регулятори життєдіяльності та резервні матеріали. У зв’язку з цим нормальне харчування повинно забезпечити необхідну кількість енергії та матеріал для відновлення структури організму. Харчові продукти повинні бути повноцінними і містити в своєму складі білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини та воду в достатній кількості за калорійністю для покриття в організмі людини витрат енергії.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарчові технологіїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_1_poz_13.pdf6.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.