Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6969
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Черемська, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Світлана Борисівна | - |
dc.contributor.author | Плотнікова, Раїса Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Котляр, Олег Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-19T10:01:22Z | - |
dc.date.available | 2022-09-19T10:01:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Черемська Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В., Котляр О. В. Харчові технології: опорний конспект лекцій; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 309 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6969 | - |
dc.description.abstract | Харчова промисловість – галузь легкої промисловості, сукупність виробництв харчових продуктів у готовому вигляді або у вигляді напівфабрикатів. Харчування є основною умовою існування людей, оскільки із їжею організм людини отримує все необхідне для побудови клітин та тканини організму, а також поповнює витрати енергії для викоптиш всіх видів життєдіяльності. Крім того, з харчовими продукти ми в організм людини надходять регулятори життєдіяльності та резервні матеріали. У зв’язку з цим нормальне харчування повинно забезпечити необхідну кількість енергії та матеріал для відновлення структури організму. Харчові продукти повинні бути повноцінними і містити в своєму складі білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини та воду в достатній кількості за калорійністю для покриття в організмі людини витрат енергії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Харчові технології | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_1_poz_13.pdf | 6.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.