Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКозаченко, О. В.-
dc.contributor.authorШкрегаль, О. М-
dc.contributor.authorБлезнюк, О. В.-
dc.contributor.authorКаденко, В. С.-
dc.date.accessioned2022-09-15T13:08:43Z-
dc.date.available2022-09-15T13:08:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКозаченко О. В., Шкрегаль О. М., Блезнюк О. В., Каденко В. С. Формування зубчастого леза при зношуванні лап культиватора. Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів. 2014. №1. С. 77-85.uk_UA
dc.identifier.issn2311-441X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6802-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні передумови формування зубчастого леза при зношуванні, визначено фактори впливу на процес зношування локально зміцнених лап культиватора.uk_UA
dc.description.abstractThe article analyzes theoretical foundations of the shaping of cultivator paw blade over the course of wearing out; also the factors that influence the process of wearing out of the reinforced cultivator paws are defineduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesТехнічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів №1;-
dc.subjectкультиваторна лапаuk_UA
dc.subjectкриволінійна формаuk_UA
dc.subjectзношуванняuk_UA
dc.subjectлокальне зміцненняuk_UA
dc.subjectзубчасте лезоuk_UA
dc.subjectсамозагостренняuk_UA
dc.subjectcultivator pawuk_UA
dc.subjectcurved shapeuk_UA
dc.subjectwearuk_UA
dc.subjectlocal strengtheninguk_UA
dc.subjectserrated bladeuk_UA
dc.subjectself sharpeninguk_UA
dc.titleФормування зубчастого леза при зношуванні лап культиватораuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical background of formation serrated blade in wear paws cultivatorsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1(1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.