Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6763
Название: Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів
Авторы: Дюкарева, Г. І.
Пак, А. О.
Білецька, Я. О.
Ключевые слова: еламін;яєчно-цукровий розчин;водні розчин
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дюкарева Г. І., Пак А. О., Білецька Я. О. Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 489-493.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено залежність поверхневого натягу від концентрації еламіну, вивчено вплив еламіну на величину поверхневого натягу яєчно-цукрового розчину.
It is investigational dependence of superficial pull on the concentration of elamine it is studied to influence of elamine on the size of superficial pull of eggsaccharine solution.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6763
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_83.pdf165.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.