Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6754
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Л. М.-
dc.contributor.authorРибін, О. М.-
dc.contributor.authorВялкіна, С. П.-
dc.contributor.authorГірінова, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-09-14T19:06:32Z-
dc.date.available2022-09-14T19:06:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЯнчева Л. М., Рибін О. М., Вялкіна С. П., Гірінова Л. В. Використання сучасних інтерактивних методів створення навчальних web-ресурсів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 448-456.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6754-
dc.description.abstractРозглянуто ідею створення інтерактивних навчальних web-ресурсів у вигляді електронного посібника з вбудованими засобами індивідуалізації процесу навчання та комп’ютерної оцінки залишкових знань студентів. Наведено результати апробації запропонованої ідеї на прикладі створення посібника з дисципліни "Митні збори та тарифи" для кафедри товарознавства в митній справі.uk_UA
dc.description.abstractThe idea of creation of interactive educational web-resources is studied. The case of school-book for independent student work (the computer tests of remaining knowledge inclusive) as a kind of web-resource is considered. The approbation of the offered idea is realized by means of creating the schoolbook ”The Customs Duties and Tariffs” of the Department of Merchandizing in Custom Business.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінтерактивне навчанняuk_UA
dc.subjectweb-ресурсиuk_UA
dc.subjectпроцес навчанняuk_UA
dc.titleВикористання сучасних інтерактивних методів створення навчальних web-ресурсівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_77.pdf273.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.