Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6744
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєлінська, Є. В.-
dc.date.accessioned2022-09-14T17:29:47Z-
dc.date.available2022-09-14T17:29:47Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБєлінська Є. В. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 414-419.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6744-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень фізичних і теплофізичних властивостей сортів редису різних строків стиглості.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the results of studies of the physical and thermophysical properties of the types of the radish of the different periods of the ripening are givenuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсорти редисуuk_UA
dc.subjectкоренеплодиuk_UA
dc.subjectстроки стиглостіuk_UA
dc.titleФізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редисуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_71.pdf177.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.