Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6744
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєлінська, Є. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T17:29:47Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T17:29:47Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Бєлінська Є. В. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 414-419. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6744 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень фізичних і теплофізичних властивостей сортів редису різних строків стиглості. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the results of studies of the physical and thermophysical properties of the types of the radish of the different periods of the ripening are given | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сорти редису | uk_UA |
dc.subject | коренеплоди | uk_UA |
dc.subject | строки стиглості | uk_UA |
dc.title | Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редису | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_71.pdf | 177.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.