Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorФедотова, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-09-14T17:13:44Z-
dc.date.available2022-09-14T17:13:44Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 400-407.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження поверхнево-активних властивостей білково-рослинних напівфабрикатів залежно від концентрації рецептурних компонентів та впливу технологічних чинників.uk_UA
dc.description.abstractIn the article researches of superficially-active properties of albumenvegetable half-finished product are resulted depending on the concentration of compounding components and influencing of technological factoruk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбілково-рослинні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleКолоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_69.pdf345.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.