Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6691
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колтунов, В. А. | - |
dc.contributor.author | Булах, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-13T18:59:38Z | - |
dc.date.available | 2022-09-13T18:59:38Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Колтунов В. А., Булах М. В. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 364-370. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6691 | - |
dc.description.abstract | Проведено порівняльну оцінку кулінарних властивостей сортів гарбуза, районованих на Поліссі, а також перспективних для вирощування на цій території. Визначено, що мускатні, твердокорі і великоплідні сорти гарбуза здатні формувати найкращі споживні властивості в умовах північнозахідного Полісся. | uk_UA |
dc.description.abstract | The comparative estimation of culinary properties of pumpkin grades zoned in Polissia, and also perspective for cultivation on this territory, is spent. Muscat, hard-peeling and megalocarpous pumpkin grades, that are capable to form the best consumer properties in the conditions of northwest Polissia, are defined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | кулінарні властивості | uk_UA |
dc.subject | сорти гарбуза | uk_UA |
dc.title | Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_63.pdf | 185.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.