Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, Н. В.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorХаустова, Т. М.-
dc.date.accessioned2025-05-29T11:46:47Z-
dc.date.available2025-05-29T11:46:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧорна Н. В., Федак Н. В., Журавльов С. В., Хаустова Т. М. Звіт з науково-дослідницької роботи «Розробка проекту збірника технологічної документації на кулінарну продукцію для харчоблоків закладів соціальної сфери» (заключний звіт). Харків: ХДУХТ, 2020. 151 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66801-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологічна документація на кулінарну продукцію для лікувальних закладів соціальної сфери. Предмет дослідження – сировина, що входить до складу кулінарної продукції, напівфабрикати та готові страви. Метою даної роботи є теоретичне й експериментальне обґрунтування процесу розробки рецептури і технології на кулінарну продукцію для лікувальних закладів соціальної сфери, розробка технологічної документації. Обґрунтувано та розроблено проект технологічної документації на кулінарну продукцію, уточнено параметри технологічних процесів, які націлено на підвищення якості кулінарної продукції при харчоблоках лікувальних закладів, розроблено технологічну документацію у вигляді технологічних карт на перші страви для харчоблоків закладів соціальної сфери відповідно до вимог та наказів Міністерства соціальної політики та Міністерства охорони здоров’я України. Галузь застосування – діяльність їдалень, харчоблоків при закладах соціальної сфери та постачання готової їжі. Методи дослідження – технологічні, аналітично-розрахункові. ПЕРЕЛІК СКОРОЧЕНЬ ЗРГ – заклад ресторанного господарства ДСТУ – державний стандарт України ТК – технологічна картка ЗОЗ – заклади охорони здоров’яuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries0118U007221;-
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectсоціальна сфераuk_UA
dc.subjectхарчоблокuk_UA
dc.subjectтехнологічна документаціяuk_UA
dc.subjectтехнологічна карткаuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectтехнологічні режимиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleЗвіт з науково-дослідницької роботи «Розробка проекту збірника технологічної документації на кулінарну продукцію для харчоблоків закладів соціальної сфери» (заключний звіт)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZVIT_Chorna_2020.pdf2.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.