Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66801
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Федак, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Журавльов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Хаустова, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-29T11:46:47Z | - |
dc.date.available | 2025-05-29T11:46:47Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Чорна Н. В., Федак Н. В., Журавльов С. В., Хаустова Т. М. Звіт з науково-дослідницької роботи «Розробка проекту збірника технологічної документації на кулінарну продукцію для харчоблоків закладів соціальної сфери» (заключний звіт). Харків: ХДУХТ, 2020. 151 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66801 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологічна документація на кулінарну продукцію для лікувальних закладів соціальної сфери. Предмет дослідження – сировина, що входить до складу кулінарної продукції, напівфабрикати та готові страви. Метою даної роботи є теоретичне й експериментальне обґрунтування процесу розробки рецептури і технології на кулінарну продукцію для лікувальних закладів соціальної сфери, розробка технологічної документації. Обґрунтувано та розроблено проект технологічної документації на кулінарну продукцію, уточнено параметри технологічних процесів, які націлено на підвищення якості кулінарної продукції при харчоблоках лікувальних закладів, розроблено технологічну документацію у вигляді технологічних карт на перші страви для харчоблоків закладів соціальної сфери відповідно до вимог та наказів Міністерства соціальної політики та Міністерства охорони здоров’я України. Галузь застосування – діяльність їдалень, харчоблоків при закладах соціальної сфери та постачання готової їжі. Методи дослідження – технологічні, аналітично-розрахункові. ПЕРЕЛІК СКОРОЧЕНЬ ЗРГ – заклад ресторанного господарства ДСТУ – державний стандарт України ТК – технологічна картка ЗОЗ – заклади охорони здоров’я | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 0118U007221; | - |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | соціальна сфера | uk_UA |
dc.subject | харчоблок | uk_UA |
dc.subject | технологічна документація | uk_UA |
dc.subject | технологічна картка | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | технологічні режими | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.title | Звіт з науково-дослідницької роботи «Розробка проекту збірника технологічної документації на кулінарну продукцію для харчоблоків закладів соціальної сфери» (заключний звіт) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Звіти НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ZVIT_Chorna_2020.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.