Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6678
Title: Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами
Authors: Дишкантюк, О. В.
Парталога, І. О.
Keywords: біологічно активні речовини (БАР);жельовані вироби;антоціанові харчові барвники;збагачення продукції;продукція ресторанного господарства
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дишкантюк О. В., Парталога І. О. Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 309-316.
Abstract: Розглянуто питання збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами, зокрема антоціанами. Запропоновано оригінальну технологію отримання антоціанових харчових барвників з вичавок смородини та винограду. Показано доцільність використання отриманих барвників у технології жельованих виробів.
The question of the benefication of restaurant business' products by biologically active substances, anthocyanin in particular, is considered inthe article. Original technology of getting food colouring additives from husks of grapes and currant is suggested. Expediency of using the received colouring agents in jellied products' technology is showed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6678
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_54.pdf208.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.