Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66672
Title: Виноградарство: методичні вказівки
Authors: Леус, Віталій Володимирович
Мулєнок, Яна Олександрівна
Issue Date: 2025
Publisher: Харків : [б. в.]
Citation: Виноградарство: метод. вказівки для самостійного (дистанційного) вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання, спец. 201 “Агрономія”; Держ. біотехнологічний ун-т; уклад.: В. В. Леус, Я. О. Мулєнок. Харків: [б. в.], 2025. 42 с.
Abstract: Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни розроблені у відповідності з програмою курсу “Виноградарство”. Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю здобувачів. У кожній темі, наведено короткі теоретичні відомості про форми кущів винограду, строки та правила формування і обрізування. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання, спеціальності 201 “Агрономія”.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66672
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Vynohradarstvo_201_25.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.