Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66642
Title: Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Authors: Самохвалова, О. В.
Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Шидакова-Каменюка О. Г. Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу: тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 191-192.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66642
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2014_191-192.pdf214.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.