Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66642
Title: | Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
Authors: | Самохвалова, О. В. Лисюк, Г. М. Олійник, С. Г. Шидакова-Каменюка, О. Г. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова О. В., Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Шидакова-Каменюка О. Г. Використання електронних інформаційних ресурсів для вдосконалення науково-дослідної роботи студентів на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу: тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 191-192. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66642 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2014_191-192.pdf | 214.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.