Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66114
Назва: | Вища та прикладна математика: методичні вказівки, спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Стороженко, Іґор Петрович Завгородній, Олексій Іванович |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Вища та прикладна математика: метод. вказівки для самостійного вивчення дисц. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч.форми навчання спец. 241 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: І. П. Стороженко, О. І. Завгородній. Харків: ДБТУ, 2025. 35 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Вища та прикладна математика» містять опис та структуру навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведено деталізований зміст дисципліни. Представлені посилання на індивідуальні завдання по кожній темі. Методичні вказівки містять питання для самоперевірки засвоєних знань, наведені методи оцінювання та список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей та науково-педагогічних працівників. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66114 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_vyshcha_matematyka_241_25.pdf | 518.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.