Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66029
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ботштейн, Б. Б. | - |
dc.contributor.author | Чорна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-08T15:31:21Z | - |
dc.date.available | 2025-05-08T15:31:21Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В., Діхтярь А. М. Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарства. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 250-251. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66029 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_250-251.pdf | 163.27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.