Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6590
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Чухрай, О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-11T12:58:53Z | - |
dc.date.available | 2022-09-11T12:58:53Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Чухрай О. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 260-265. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6590 | - |
dc.description.abstract | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості бісквітного напівфабрикату основного за умов різного дозування цілого насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати зазначену добавку у кількості 5%, від маси борошна. | uk_UA |
dc.description.abstract | The authors of this article studied the changes of physical, chemical index and organoleptic indicator of the semi-finished biscuit with the different quantities of the whole linseed. The study has found the most rationally way of using the linseed. The quantities of whole flaxseed use to be 5 % of the weight of flour. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | бісквітний напівфабрикат | uk_UA |
dc.subject | насіння льону | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.title | Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_46.pdf | 180.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.