Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorЧухрай, О.-
dc.date.accessioned2022-09-11T12:58:53Z-
dc.date.available2022-09-11T12:58:53Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЛисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Чухрай О. Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 260-265.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6590-
dc.description.abstractДосліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників якості бісквітного напівфабрикату основного за умов різного дозування цілого насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати зазначену добавку у кількості 5%, від маси борошна.uk_UA
dc.description.abstractThe authors of this article studied the changes of physical, chemical index and organoleptic indicator of the semi-finished biscuit with the different quantities of the whole linseed. The study has found the most rationally way of using the linseed. The quantities of whole flaxseed use to be 5 % of the weight of flour.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбісквітний напівфабрикатuk_UA
dc.subjectнасіння льонуuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.titleВплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_46.pdf180.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.