Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНекоз, О. І.-
dc.contributor.authorОсипенко, В. І.-
dc.contributor.authorБатраченко, О. В.-
dc.date.accessioned2022-09-11T09:43:42Z-
dc.date.available2022-09-11T09:43:42Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationНекоз О. І., Осипенко В. І., Батраченко О. В. Удосконалення методики розрахунку потужності приводу ножового вала кутера. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 176-184.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6567-
dc.description.abstractПодано розроблену методику з визначення потужності приводу ножового вала, яка дозволяє більш коректно враховувати конструктивні особливості ножів на випадок використання кутера. З енергетичної точки зору доцільно використовувати кутери малого робочого об’єму, але з максимальним коефіцієнтом завантаження чаші.uk_UA
dc.description.abstractThe developed methods on the determination of the capacity of cutting shaft gear which permits to take into account constructional peculiarities of knives in case of using cutter are presented. From the energetic point of view it is expedient to use cutters of small working size but with maximum coefficient of bowl loading.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectножовий валuk_UA
dc.subjectкутерuk_UA
dc.subjectпотужність приводуuk_UA
dc.titleУдосконалення методики розрахунку потужності приводу ножового вала кутераuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_32.pdf308.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.