Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65563
Title: | Методика зберігання, фасування й сортування харчової продукції в проблемному полі дослідження етики бізнесу та соціальної відповідальності підприємця |
Authors: | Міносян, А. С. Юрченко, Л. І. Варипаєв, О. М. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Міносян А. С., Юрченко Л. І., Варипаєв О. М. Методика зберігання, фасування й сортування харчової продукції в проблемному полі дослідження етики бізнесу та соціальної відповідальності підприємця. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 59-61. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65563 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_59-61.pdf | 155.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.