Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65563
Title: Методика зберігання, фасування й сортування харчової продукції в проблемному полі дослідження етики бізнесу та соціальної відповідальності підприємця
Authors: Міносян, А. С.
Юрченко, Л. І.
Варипаєв, О. М.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Міносян А. С., Юрченко Л. І., Варипаєв О. М. Методика зберігання, фасування й сортування харчової продукції в проблемному полі дослідження етики бізнесу та соціальної відповідальності підприємця. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 59-61.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65563
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_59-61.pdf155.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.