Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетров, А. М.-
dc.contributor.authorХаленко, А. С.-
dc.date.accessioned2025-04-25T09:25:13Z-
dc.date.available2025-04-25T09:25:13Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationПетров А. М., Халенко А. М. Проєкт ресторану на 60 місць, м. Полтава. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 487-488.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65460-
dc.description.abstractAn architectural design for the restaurant has been proposed. Architectural and planning solutions and a master development plan have been developed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleПроєкт ресторану на 60 місць, м. Полтаваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-487-488.pdf152.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.