Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6530
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єфремова, О. С. | - |
dc.contributor.author | Горальчук, А. Б. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-09T15:41:18Z | - |
dc.date.available | 2022-09-09T15:41:18Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Єфремова О. С., Горальчук А. Б., Пивоваров П. П. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 123-131. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6530 | - |
dc.description.abstract | Здійснено огляд стану проблеми використання поверхнево-активних речовин у складі пін, обґрунтовано оптимальний кількісний та якісний склад емульгаторів для рослинних вершків. | uk_UA |
dc.description.abstract | The state of the problem of surface-active substances in suds, has proved optimum quantitative and qualitative composition of emulsifiers for whipping cream. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | емульгатори | uk_UA |
dc.subject | рослинні вершки | uk_UA |
dc.subject | поверхнево-активні речовини | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_24.pdf | 246.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.