Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6530
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄфремова, О. С.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.date.accessioned2022-09-09T15:41:18Z-
dc.date.available2022-09-09T15:41:18Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЄфремова О. С., Горальчук А. Б., Пивоваров П. П. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 123-131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6530-
dc.description.abstractЗдійснено огляд стану проблеми використання поверхнево-активних речовин у складі пін, обґрунтовано оптимальний кількісний та якісний склад емульгаторів для рослинних вершків.uk_UA
dc.description.abstractThe state of the problem of surface-active substances in suds, has proved optimum quantitative and qualitative composition of emulsifiers for whipping cream.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectемульгаториuk_UA
dc.subjectрослинні вершкиuk_UA
dc.subjectповерхнево-активні речовиниuk_UA
dc.titleОбґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_24.pdf246.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.