Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65035
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorВарипаєв, О. М.-
dc.contributor.authorВарипаєва, Л. М.-
dc.date.accessioned2025-04-16T06:36:22Z-
dc.date.available2025-04-16T06:36:22Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєв О. М., Варипаєва Л. М. Загальні принципи безпеки послуг у готелях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 255-256.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65035-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗагальні принципи безпеки послуг у готеляхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_255-256.pdf100.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.