Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64911
Title: | Інноваційний підхід до проектування хлібопекарного цеху за комбінованого інфрачервоного та електроконтактного нагрівання |
Authors: | Шевченко, А. О. Косточка, О. Д. Бабанова, О. І. |
Issue Date: | Apr-2025 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Шевченко А. О., Косточка О. Д., Бабанова О. І. Інноваційний підхід до проектування хлібопекарного цеху за комбінованого інфрачервоного та електроконтактного нагрівання. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 126-127. |
Abstract: | Presents an innovative approach to bakery design using combined heating (infrared and electric-contact). The proposed technology reduces energy consumption, improves baking uniformity, and enhances bread quality. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64911 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-126-127.pdf | 120.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.