Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64911
Title: Інноваційний підхід до проектування хлібопекарного цеху за комбінованого інфрачервоного та електроконтактного нагрівання
Authors: Шевченко, А. О.
Косточка, О. Д.
Бабанова, О. І.
Issue Date: Apr-2025
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Шевченко А. О., Косточка О. Д., Бабанова О. І. Інноваційний підхід до проектування хлібопекарного цеху за комбінованого інфрачервоного та електроконтактного нагрівання. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 126-127.
Abstract: Presents an innovative approach to bakery design using combined heating (infrared and electric-contact). The proposed technology reduces energy consumption, improves baking uniformity, and enhances bread quality.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64911
Appears in Collections:Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-126-127.pdf120.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.