Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64876
Title: Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв: методичні вказівки
Authors: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Issue Date: 2025
Publisher: Харків : б. в.
Citation: Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв: метод. вказівки до самостійного вивчення дисц. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спец. 181 «Харчові технології» (ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова ; ДБТУ. Харків : [б. в.], 2025. 41 с.
Abstract: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв» містять опис, програму та структуру навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Наведена деталізована тематика теоретичного курсу дисципліни, представлено питання, що виносяться на самостійне вивчення; наведено запитання для проведення підсумкового контролю знань, подано методи та критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64876
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_UPRAVLINNYA_YAKISTYU_181_25.pdf611.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.