Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64726
Title: Принципи оцінки економічної безпеки підприємства
Authors: Чорна, М. В.
Морозов, О. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чорна М. В., Морозов О. С. Принципи оцінки економічної безпеки підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 113-114.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64726
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_113-114.pdf107.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.