Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64565
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грінько, А. П. | - |
dc.contributor.author | Бойченко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-02T06:50:44Z | - |
dc.date.available | 2025-04-02T06:50:44Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Грінько А. П., Бойченко Н. В. Організація внутрішнього контролю операцій із виробництва продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 21-22. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64565 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Організація внутрішнього контролю операцій із виробництва продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_2_21-22.pdf | 100.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.