Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64512
Title: Технологія напівфабрикату на основі соку буряку для солодких страв
Authors: Євлаш, В. В.
Гурікова, І. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Гурікова І. М. Технологія напівфабрикату на основі соку буряку для солодких страв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 280-281.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64512
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_280-281.pdf115.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.