Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64508
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.date.accessioned2025-04-01T06:30:03Z-
dc.date.available2025-04-01T06:30:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Екстрагування натуральних барвних речовин. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 272-273.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64508-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕкстрагування натуральних барвних речовинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_272-273.pdf131.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.