Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63741
Title: | Гранатовый сок: дефекты, улучшение технологии |
Authors: | Эшматов, Ф. Х. Додаев, К. О. Максумова, Д. К. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Эшматов Ф. Х., Додаев К. О., Максумова Д. К. Гранатовый сок: дефекты, улучшение технологии. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 377-378. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63741 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_377-378.pdf | 163.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.