Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63739
Title: Напрями використання об’ємних способів нагрівання харчових продуктів
Authors: Черевко, О. І.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Напрями використання об’ємних способів нагрівання харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 373-374.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63739
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_373-374.pdf164.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.