Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63672
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маяк, О. А. | - |
dc.contributor.author | Гордієнко, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-04T07:10:20Z | - |
dc.date.available | 2025-03-04T07:10:20Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Маяк О. А., Гордієнко І. О. Передумови розробки нового способу виробництва цикорію порошкоподібного. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 336-338. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63672 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Передумови розробки нового способу виробництва цикорію порошкоподібного | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_336-338.pdf | 167.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.