Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63591
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНеталиева, А. Т.-
dc.contributor.authorАхметсадыков, Н. Н.-
dc.contributor.authorУажанова, Р. У.-
dc.date.accessioned2025-03-01T14:21:15Z-
dc.date.available2025-03-01T14:21:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНеталиева А. Т., Ахметсадыков Н. Н., Уажанова Р. У. Стандартизация и безвредность пищевых красителей из растительных культур Алматинской области. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 258-259.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63591-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСтандартизация и безвредность пищевых красителей из растительных культур Алматинской областиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_258-259.pdf158.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.