Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63450
Title: | Вплив процесів паротермічної кріообробки та механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів |
Authors: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Стуконоженко, Т. А. Шеремет, К. О. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Стуконоженко Т. А., Шеремет К. О. Вплив процесів паротермічної кріообробки та механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 182-183. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63450 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_182-183.pdf | 166.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.