Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63450
Назва: | Вплив процесів паротермічної кріообробки та механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів |
Автори: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Стуконоженко, Т. А. Шеремет, К. О. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Стуконоженко Т. А., Шеремет К. О. Вплив процесів паротермічної кріообробки та механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 182-183. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63450 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_182-183.pdf | 166.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.