Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63450
Title: Вплив процесів паротермічної кріообробки та механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Стуконоженко, Т. А.
Шеремет, К. О.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Стуконоженко Т. А., Шеремет К. О. Вплив процесів паротермічної кріообробки та механолізу на біополімери та БАР під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 182-183.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63450
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_182-183.pdf166.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.