Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПономаренко, Т. С.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2025-02-27T14:02:28Z-
dc.date.available2025-02-27T14:02:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С., Максимова Н. П. Розробка технології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування з використанням наноструктурованого пюре. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 180-181.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63449-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування з використанням наноструктурованого пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_180-181.pdf166 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.