Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Пономаренко, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-27T14:02:28Z | - |
dc.date.available | 2025-02-27T14:02:28Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С., Максимова Н. П. Розробка технології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування з використанням наноструктурованого пюре. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 180-181. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63449 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка технології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування з використанням наноструктурованого пюре | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_180-181.pdf | 166 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.